IMG_7112

Update Tzum

Sep 7 • Nieuws • 6146 Views • Geen reacties op Update Tzum

De laatste wesdstrijd die dit weekend verreden zou worden om de Grand National competitie in Tzum, is vanwege het weer afgelast. Dit betekent dat dus dat de uitslag van de deze competitie bekend is geworden en we ten eerste het Snoopy team kunnen feliciteren met wederom het behalen van de Nederlandse titel in de Pro-Stock klasse.

 

Wij kijken terug op een goed seizoen in de Grand National, met een geheel nieuwgebouwde trekker presteerden we boven verwachting met als resultaat dat we 2e zijn geworden een reslutaat dat we niet hadden verwacht aan het begin van dit jaar wat eigenlijk een test seizoen zou moeten worden.

 

Rest ons nog een wedstrijd te gaan aankomend Weekend, in Brande Denemarken strijden de beste tractoren van Europa om de Europese titel. Het beloofd een spannende strijd te worden waar onze Pro-Stock klasse Zaterdag zal aantreden. Wij gaan onze Valtra komende week klaar maken voor deze wedstrijd, we houden jullie op de hoogte.

Comments are closed.

« »