Lochem

Schade in Lochem brengt 5e plek.

Aug 7 • Nieuws • 5325 Views • Geen reacties op Schade in Lochem brengt 5e plek.

Na een paar weken geen wedstrijd te hebben gereden stond afgelopen weekend de 32e editie van de wedstrijd in Lochem op het programma. Voor ons was het de bedoeling niet te eindigen zoals het jaar er voor, toen werd er een fikse schade gereden met de Next Sensation en er onder andere een complete motor afgeschreven werd. Hopende op een beter resultaat mochten rond 17.00 uur de Pro-stocks aanhaken om te strijden voor de competitie punten. We stonden als tweede op de startlijst, maar doordat Blue Hazard problemen kende met de start van hun run betekende al snel dat de Next Sensation voor de Keep Moving Orange aanhaakte. Met een geweldige run reed de Valtra een Full Pull en dus blije gezichten bij onze fans. De sleepwagen afstelling werd hierna gewijzigd en dus betekende dat we onze run over moesten doen.

 

De tweede run verliep minder goed, de balans was verre van goed en ook de techniek onder de Valtra motorkap bleef dit keer niet heel dit resulteerde in een afstand van 100.52 meter goed voor een 5e plek. De eerste plek was voor Extreme Temptation gevolgd door Rednex en 3e werd Hytec Redneck.

 

Zoals het er nu naar uitziet hebben we een hoop te doen om aanstaande Zaterdag aan de start te verschijnen van de voorlaatste Grand National wedstrijd in Montfoort.

Comments are closed.

« »