Stijgende lijn te pakken op Powerweekend Made.

Jun 26 • Nieuws • 5251 Views • Geen reacties op Stijgende lijn te pakken op Powerweekend Made.

Tijdens het grootste Tractor Pulling evenement van Europa gehouden in Made had ons team een druk programma, op Vrijdag middag al reisde het team al af richting Brabant om daar aanwezig te zijn op de afsluitings Party van de Valtra Demo tour die de 2 weken daarvoor op verschillende plekken in Nederland plaats vond, samen met medewerkers van de importeur, dealers, Valtra rijders en diverse Europese Valtra Pulling Teams hadden we een gezellige avond aldaar, graag willen we Valtra Nederland bedanken voor deze uitnodiging.

 

Op de Zaterdag avond stond de Grand National wedstrijd op het programma waar we op de middelste van de 3 wedstrijd banen onze 3e nationale wedstrijd moesten verrijden. Vanwege tijd gebrek besloot de wedstrijd leiding iedereen één trekpoging te laten doen doormiddel van de zogenaamde floating finish. Het was moeilijk de baan in te schatten maar zagen wel kansen, we besloten te gaan proberen om op de rechterkant te gaan rijden, en deze keuze bleek een goede want we zette op dat moment de verste afstand neer (97.69 meter). Alleen Edward Beukeveld verzette met zijn Snoopy de leidersvlag met kleine meter en won de wedstrijd. Een mooie 2e plek werd ons deel gevolgd door Rednex.

 

Zondag ochtend werd na het checken van de trekker op eventuele slijtage of schade de afstelling van de Valtra nog op enige punten gewijzigd, we wilden ook vandaag weer goed voor de dag komen. Ditmaal moesten we aanhaken voor de Euro-cup en zo strijden met de gehele Europese top. Ook vandaag reden we weer een zeer sterke run met 107.89 meter en stonden we op dat moment op de eerste plek maar ook nu waren er teams die het beter voor elkaar hadden John Deere 2 uit Denemarken pakte de winst gevolgd door Ceasar uit Finland.

 

Met een 3e plek mochten we voor de 2e keer dit weekend het podium betreden, met deze resultaten gaan we weer met vol goede moed naar de volgende wedstrijd in Eext op 4 Juli aanstaande.

Comments are closed.

« »