Moeilijke baan brengt een 7e Plek voor Next Sensation in Stroe.

Mei 28 • Nieuws • 4984 Views • Geen reacties op Moeilijke baan brengt een 7e Plek voor Next Sensation in Stroe.

Moeilijke baan brengt een 7e Plek voor Next Sensation in Stroe.

 

 

De eerste wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap oftewel de Grand National competitie werd gelijk een moeilijke, de Next Sensation stond anders afgesteld dan de voorgaande wedstrijden om te kijken of we een betere balans zouden krijgen. We hadden gehoopt dit te kunnen uit proberen voor de Keep Moving Orange Sleepwagen maar door technische problemen ging dit helaas niet door. De oude Keep Moving werd dus ingezet en mochten wij als 5e in de klasse aanhaken. Het was al snel duidelijk dat de start erg weinig grip bood en dus bleek het een hele kunst het vermogen om te zetten in een snelheid. Ruim 95 meter werd de afstand van onze Valtra het leek niet slecht maar gedurende de klasse bleken meerdere teams beter met de omstandigheden om te gaan, en eindigden we op een 7e plek. Extreme Temptation greep de dagoverwinning gevolgd door Snoopy en 3e werd Rednex.

 

 

Leren en weer proberen zal het motto zijn voor het team de aankomende wedstrijd, op 6 Juni zullen we aan de start verschijnen voor alweer de 3e wedstrijd om de Euro-cup in het Franse Bernay.

Comments are closed.

« »