Zon, zee en zilver op de Beach Pull in Putten.

Jul 24 • Nieuws • 2247 Views • Geen reacties op Zon, zee en zilver op de Beach Pull in Putten.

De Beachpull in Putten is al jaren een top wedstrijd dat voor elke Tractor pulling liefhebber weer volop genieten is van al het spektakel. Zo ook dit jaar had de wedstrijd weer alle ingrediënten in zich voor een top wedstrijd, namelijk: mooi weer, veel deelnemers en volop spektakel. De Grand National Pro-stock klasse mocht de dag afsluiten met een prachtige wedstrijd. Als de zon onder gaaft en de avond valt geeft zo’n wedstrijd toch altijd weer een speciale sfeer. Met een mooie afstelling van de Big Benz sleepwagen en een goede baan was het nog wel even nodig het juiste spoor te vinden. Klassementsleider Snoopy die dit jaar de zaken erg goed voor elkaar blijkt te hebben had duidelijk een mindere run. Ondanks dat de afstand over de 100 meter was bleek het toch niet genoeg voor een finale plek. Neighbours Nightmare Rocky Extreme Temptation en Next Sensation kwamen aan de aftsand van Edward Beukeveld voorbij. In de eerste run had de Next Sensation een goede start wat resulteerde in veel snelheid en balans. In de finale ging het wederom er goed. En met een afstand van 102.63 was het slechts 20 cm tekort voor een eerste plaats. Die ging dit keer naar Extreme Temptation en 3e werd Neighbours Nightmare.

 

 

Helaas kwam onze Valtra niet geheel ongeschonden door de strijd en zullen we de opgelopen schade proberen te herstellen voor de laatste Euro-cup wedstrijd in Denemarken.

Comments are closed.

« »