Balans problemen in Eext.

Jul 9 • Nieuws • 874 Views • Geen reacties op Balans problemen in Eext.

Of het is extreem warm in het Drenste Eext of we hebben te maken met regen, dit jaar was het van allebei wat, wisselvallig dus. Desondanks hadden op één klasse na alle deelnemers weer gestreden om de punten voor de Grand National competitie van de NTTO. Helaas was Lady Green afwezig door schade aan de motor, hopelijk zijn ze er aankomend weekend weer bij. Vanwege de verwachte regen werd er een floating finish wedstrijd verreden bij de Pro-stocks.

De aftrap of beter gezegd de proeftrek was er voor Red Attraction, die mocht dit maal nog de oude Keep moving sleepwagen naar een passende afstand trekken.
Als 5e mocht de Next Sensation aanhaken, met een zeer moeilijke start kwam er na de 40 meter snelheid in de combinatie, maar ging de Valtra niet lekker in de ketting hangen. Te vaak kwamen de voorwielen in aanraking met de Drentse klei en dus tekort snelheid voor een goede run. Ruim 95 meter gaf het scorebord aan en dit bleek te kort voor een podium plek, een 4e plek bleek het resultaat. Voor de 3e keer dit seizoen behaalde het Snoopy een overwinning en staan stevig aan kop in de Grand National competitie.
Aankomend weekend staan we aan de start op de Beach pull in Putten, de wedstrijd die we vorig jaar hebben moeten missen, hopen we er dit keer weer bij te zijn.

Comments are closed.

« »